حق نشر عکس
Reuters
انجمن بینالمللی حملونقل هوایی (یاتا) تخمین زده در سال جاری میلادی (۲۰۲۰) درآمد شرکتهای هواپیمایی از طریق جابجایی مسافران بیش از ۴۰ درصد کاهش یابد
دولت آلمان و شرکت هواپیمایی لوفتهانزا بر سر بسته نجاتی معادل ۹ میلیارد یورو به توافق رسیدهاند.
همچنین قرار شده دولت آلمان مالکیت ۲۰ درصد از سهام این شرکت را تا سال ۲۰۲۳ میلادی در اختیار داشته باشد و پس از آن اقدام به فروش کند.
در پی شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرز بسیاری از کشورها که کاهش مسافرتهای هوایی را در بر داشت؛ لوفتهانزا هم مانند بسیاری دیگر از رقبای خود متاثر از این حوادث شد تا جایی که در ماه آوریل کلیه پروازهای ارزان قیمت خود را از طریق شرکت “جرمن وینگز” متوقف کرد.
در ماه آوریل که همزمان با اوجگیری کووید-۱۹ بود، لوفتهانزا ۴۰ هواپیمای خود را از چرخه فعالیت خارج کرد.
توافق اخیر در حالی اعلام شده که برای نهایی شدن نیازمند تایید سهامداران و کمیسیون اروپایی است.
علاوه بر رقم ۹ میلیارد یورویی اعلام شده همچنین قرار شده پولی معادل ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو در قبال مشارکت در سود آتی، به سرمایه این شرکت تزریق شود.
توافق اخیر به بالا رفتن ارزش سهام لوفتهانزا منجر شد و با اعلام آن ۷/۵ درصد ارزش سهام این شرکت بالا رفت و همچنین ارزش شاخص کلی بازار سرمایه آلمان هم تقویت شد.
حق نشر عکس
Reuters
دولت آلمان قرار است مالکیت ۲۰ درصد از سهام این شرکت را تا سال ۲۰۲۳ میلادی در اختیار داشته باشد و پس از آن اقدام به فروش کند
مقامهای شرکت لوفتهانزا و دولت آلمان هفتههاست که برای این توافق (در کنار مسائل دیگر) در حال گفتگو بودهاند؛ با این توافق حدود ۱۰ هزار شغل حفظ خواهد شد.
دولت آلمان حدود ۱۰۰ میلیارد یورو برای کمک به شرکتهایی که از شیوع کرونا ضربه خوردهاند، کنار گذاشته است.
دولتهای فرانسه و هلند هم در بستهای ۱۱ میلیارد یورویی به کمک شرکت هواپیمایی “ایرفرانس- کیالام” آمدهاند.
با وجود این کمکها، لوفتهانزای میگوید سالها طول خواهد کشید تا تقاضا برای سفرهای هوایی به روند سابق برگردد.
انجمن بینالمللی حملونقل هوایی (یاتا) تخمین زده در سال جاری میلادی (۲۰۲۰) درآمد شرکتهای هواپیمایی از طریق جابجایی مسافران بیش از ۴۰ درصد کاهش یابد.
این سازمان همچنین هشدار داده که حدود ۲۵ میلیون شغل در این صنعت و صنایع وابسته به آن ممکن است از دست برود.
شرکتهای لوفتهانزا و “ایرفرانس-کیالام” بیشترین ترافیک هوایی را در آسمان اروپا دارند.
از آغاز سال نوی میلادی – بیش از چهار ماه پیش – تعداد پروازهای روزانه ۸۰٪ کاهش یافته و در بعضی مناطق تمام پروازهای مسافرتی تعلیق شده است.
در حالیکه شیوع کووید-۱۹ در بسیاری از کشورها رو به کاهش است هنوز مشخص نیست هواپیماها چه زمانی به آسمان برخواهند گشت.
شرکتهای هواپیمایی برای کسب درآمد باید تا جایی که ممکن است همه صندلیها را پر کننداما با حفظ فاصلهگذاری اجتماعی باید صندلی وسط خالی بماند.