جهان تا سال ۲۰۲۵ مبلغ ۲۲ تریلیون دلاری خسارت خواهد دیدد

منبع: دبى-العربیهزنت فارسى
برخلاف پیشبینیهای قبلی مبنی بر افزایش زیاد رشد و رونق اقتصادی جهان، ظهور پاندمی ویروس جدید کرونا اما تاکنون باعث خسارتهای بزرگی شده و در همین راستا گیتا گوپینات کارشناس اقتصادی برجسته صندوق بینالمللی پول سهشنبه ۲۶ ژانویه ۲۰۲۱ پیشبینی کرد میزان خسارتهای جهان در مدت ۵ سال منتهی به ۲۰۲۵ بالغ بر ۲۲ تریلیون خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه گیتا گوپینات کارشناس اقتصادی برجسته صندوق بینالمللی پول سهشنبه به خبرنگاران گفت که «خسارتهای تراکمی در تولید که اکنون برای دوره ما بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵ پیشبینی شده در مقایسه با پیشبینیهای انجام شده تا قبل از ظهور پاندمی کرونا، کماکان بزرگ است.
صندوق بینالمللی پول اعلام کرد که خوشبینیها درباره تاثیر واکسنهای جدید در جلوگیری از گسترش پاندمی کرونا و همچنین نقش طرحهای حمایت از اقتصادهای بزرگ در ازسرگیری فعالیتهای اقتصادی، پیشبینیها درباره میزان رشد اقتصادی در سال جاری را تا ۵٫۵ درصد افزایش داده است.
صندوق بینالمللی پول در گزارش اخیر خود درباره افقهای اقتصادی جهان، گفت که «این تحولات نقطه سرآغازی قویتر برای پیشبینیها در سالهای ۲۰۲۱-۲۰۲۲ در سطح جهان است».
صندوق بینالمللی پول همچنین پیشبینی کرد که رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا با دو درصد افزایش نسبت به پیشبینیهای سابق به سطح ۵٫۵ درصد یعنی قویترین میزان خود از سال ۱۹۸۴ تاکنون برسد.
صندوق بینالمللی پول نیز برای کشور چین رشد اقتصادی ۸٫۸ درصدی پیشبینی کرد.
این صندوق بینالمللی که مقر آن در واشنگتن است اما درباره «حالت عدم یقین استثنایی» در آینده هشدار داد و خواستار اقدام هر چه بیشتر برای جلوگیری از ضررهای دائمی شد.
کارشناس صندوق بینالمللی پول درباره بسته حمایتی ۱٫۹ تریلیون دلاری که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا آن را اختصاص داده نیز گفت که احتمالا تولید اقتصادی ایالات متحده طی ۳ سال آینده را به میزان ۵ درصد تقویت خواهد کرد.
کارشناس اقتصادی برجسته صندوق بین المللی پول گفت که تدابیر اتخاذ شده در چارچوب بسته حمایتی پیشنهادی بایدن میزان رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۲۱ را به میزان ۱٫۵ درصد افزایش میدهد.
صندوق بینالمللی پول همچنین پیشبینی کرد که بزرگترین اقتصاد در جهان پس از کوچک شدن به میزان ۳٫۴ درصد در سال ۲۰۲۰، امسال اما به میزان ۵٫۱ درصد رشد کند.