خبرگزاری هرانا | امیر ستاری رئوف به مرخصی اعزام شد

خبرگزاری هرانا – امیر ستاری رئوف، زندانی سیاسی و یکی از شهروندان بازداشت شده در جریان اعتراضات سراسری دیماه ۹۶ روز شنبه ۱۶ فروردینماه با تودیع قرار وثیقه از زندان تبریز به مرخصی اعزام شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹، امیر ستاری رئوف با تودیع قرار وثیقه از زندان تبریز به مرخصی اعزام شد.
امیر ستاری رئوف در تاریخ ۱۱ دیماه ۱۳۹۶ در جریان اعتراضات سراسری دی ماه توسط مأموران امنیتی همراه با ضرب و شتم بازداشت و بعد از یک روز به دادسرای تبریز و پس از آن به بند قرنطینه زندان تبریز منتقل شد. این شهروند پس از ۲۵ روز با تودیع قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد.
وی در تاریخ ۱۶ خردادماه ۹۷ توسط شعبه ۲ دادگاه انقلاب تبریز به اتهام “اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی” به ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد و این حکم در شعبه ۳ دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان شرقی عینا به تائید رسید.
امیر ستاری رئوف در تاریخ ۱۹ تیرماه ۹۷ جهت تحمل دوران محکومیت ۷ ماهه خود راهی زندان تبریز شد.
آقای ستاری رئوف در تاریخ ۲۷ شهریور ماه همان سال و در سومین ماه حبس مجددا توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب تبریز به اتهام “توهین به رهبری” به ۶ ماه حبس تعزیری دیگر محکوم شد.