پیامدهای شیوع کرونا بر زندگی و امرار معاش میلیونها انسان

منبع: دبی-العربیه.نت فارسی
افزون بر شیوع همهگیر ابتلا به ویروس کرونا در جهان و جان باختن بیش از ۸۰ هزار تن تاکنون این بیماری همچنان پیامدهای مرگبار دیگری نیز بر اقتصادهای عموم کشورهای جهان در پی داشته است بویزه که امرار معاش میلیونها انسان را ناممکن ساخته است.
بنا به ارزیابیهای سازمان بینالمللی کار، وابسته به سازمان ملل متحد با بسته شدن شرکتها و کارخانهها شیوع همهگیر کرونا تنها در دوره سه ماهه دوم سال جاری ۱۹۵ میلیون فرصت شغلی تمام وقت در سرتاسر جهان را تهدید میکند.
سازمان بینالمللی کار در ۱۸ مارس گذشته نیز با استناد به تاثیرات ناشی از انتشار ویروس کرونا، از بین رفتن ۲۵ میلیون فرصت شغلی در طول سال ۲۰۲۰ را پیشبینی کرده بود.
در همین راستا «جای رایدر» مدیرکل سازمان بینالمللی کار گفت که « این آمارها بیانگر این واقعیت است که دنیای کار با پسروی بینهایت غیر عادی مواجه است».
تاثیر متوقف شدن فعالیتها بر امرار معاش ۲٫۷ میلیارد کارگر
علاوه بر این سازمان بینالمللی کار افزود که متوقف شدن جزئی یا کلی فعالیتها هماکنون بر نزدیک به ۲٫۷ میلیارد کارگر یا نزدیک به %۸۱ از نیروی کار جهان تاثیر میگذارد.
هماکنون نزدیک به ۱٫۲۵ میلیارد کارگر از بخشهای مختلف همانند خدمات هتلداری، غذایی، ساخت، تولید و خرده فروشی به شدت آسیب دیدند.
همچنین علیرغم خطرات بیان شده در دادهها و ارقام، سازمان بهداشت جهانی روز گذشته درباره هر گونه سهلانگاری و بی اعتنایی به تدابیر قرنطینهها، فاصلهگذاری اجتماعی و مقرراتهای رفت و آمد و استفاده از ماسکها هشدار داده و آن را منجر به وقوع چالشی جدید و چه بسا بروز موجی جدید از شیوع ویروس کرونا متهم کرد.
این در حالی است که براساس آمار اعلام شده از سوی خبرگزاری فرانسه در ۱۹:۰۰ به وقت گرینویچ به نقل از منابع رسمی، شمار مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس در سراسر جهانسهشنبه ۷ آوریل به بیش از ۸۰۱۴۲ تن افزایش یافته و تاکنون تست کرونای ۱۳۹۷۱۸۰ تن در ۱۹۲ کشور جهان مثبت تشخیص داده شده است.
از سویی و بنا به منابع دانشگاه جونز هاپکینز در ایالت متحده آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته بزرگترین آمار روزانه فوتیها در جهان با نزدیک به ۲۰۰۰ فوتی در ایالات متحده آمریکا به ثبت رسید.